BLI INVOLVERT

blog image

Les videre for å utforske alle de forskjellige måtene du kan delta på. Uansett hvor du er kan du utgjøre en forskjell og bli med oss for å skape bevissthet rundt påvirkningen det prenatale livet og prenatal foreldrerolle har på framtiden vår.

blog image

Snakk om påvirkningen det prenatale livet har på fremtiden vår og inviter andre til å bli med deg i den Norsk Forening For Fødsels- Og Foreldreforberedelse.

Oppmuntre andre til å like siden vår, del vår misjon og våre poster for å fortelle verdens ledere hvor viktig prenatal foreldrerolle er.

Sammen kan vi endre verdenen, en graviditet av gangen.

blog image

I denne videoen forklarer vi hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor det prenatale livet og foreldrerollen er så viktig for vår felles framtid!

blog image

Del vårt universale manifesto med samfunnet ditt. Dette er de viktigste retningslinjene for arbeidet vi gjør og informasjonen vi ønsker å spre til alle ungdommer, mulige og ventende par, samfunn og samfunn!

blog image

Du kan hjelpe oss å øke bevisstheten rundt svangerskap og barnefødsel!

Du vil bli medlem av en gruppe som bryr seg om og prioriterer fødselen som nøkkelperioden for utviklingen av menneskelige kvaliteter!

Du vil alltid være oppdatert på den nyeste informasjonen og forskningen om livet før fødselen, prenatal foreldrerolle og tidlig barndom.

For å bli med trenger du kun å sende en e-post til

susana@fodselsogforeldreforening.no og følge instruksjonene.

blog image

Vi elsker å samarbeide med individer, bedrifter og organisasjoner – enten det er på lokalt eller globalt nivå – det hjelper oss å dele vår misjon og i tillegg nyttig og interessant informasjon til alle familier!

Slik blir du partner med oss:
- Promoter informasjonen vår på nettsiden din, sosiale medier eller et innflytelsesnettverk
- Del arbeidet, erfaringen og kunnskapen din på nettsiden vår og på våre sosiale medier.

Når du har blitt partner med oss vil vi vise frem spesielle høydepunkt – gjennom nyhetsbrevet vårt, nettsiden og våre sosiale nettverk.

For å vite mer om hvordan vi kan jobbe sammen, send oss en e-post på

susana@fodselsogforeldreforening.no

blog image

Hold deg oppdatert med våre siste nyheter! Vi slipper artikler, intervjuer, forskning og utdanningsinformasjon til offentligheten og profesjonelle. Meld deg på og motta alt innholdet vårt!